Mina bästa tips

Här presenterar jag lite smått och gott som jag hoppas du kan ha nytta av!


Tips 3: Vas-samlarens bästa vän


Vas-samlarens bästa vän, rengöringskulor!

Rengöringen av dessa skönheter är alltid en utmaning, men jag har hittat den ultimata flask- och vas rengöraren. Det är en liten flaska med små små stålkulor som man häller ner i vasen, fyller på med vatten och diskmedel. Sedan är det bara att snurra runt innehållet och botten rengörs! Häll ut kulorna igen via den smarta flaskbottnen som fungerar som ett minidurkslag. Klart!

Rengöringskulorna köper du via smartasaker.se eller som jag på Åhléns. Kostar runt 150 kr men det är en bra investering.Tips 2: Lyckas du inte med dina orkidéer?
Ta del av värstingtipset, och jag garanterar att du kommer imponera på svärmor...Köp orkidénäring och en liten "dänk"kork (finns i välsorterade blomsterbutiker som säljer fröer).
Ha alltid en färdigblandad flaska och dänk/spruta på rejält varje vecka över luftrötterna. Mer än så behöver du faktiskt inte göra!
Det här är min monsterorkidé som jag blommat konstant sedan nyår 2010. Varje blomma är som min handflata och den är 1.20 hög.


Tips1: Den bästa blomsnittaren!


Supersmart snittkniv där man sticker in stjälken mellan plasten och kniven, drar till och du får det perfekta snittet. Ett rent snitt är A och O när det gäller hållbarheten.  Länk till smartasaker.se hittar du här, blomsnittaren kostar 52 kronor.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...