söndag 26 juni 2016

Jag har en ny hemsida - wallcandysweden.se

Hej alla fina bloggföljare!

Det var vääääldigt länge sedan jag var aktiv här på Loppisgalen. Livet förändras helt enkelt, man får ett annat fokus, flyttar, åren går och barnen blir större.  Jag vill berätta för dig att jag numera finns i ett annat forum och under ett annat namn: Wallcandy - for a sweeter interior. Besök gärna min nya hemsida wallcandysweden.se och spana in utvalda retroprylar och såklart  - mina tavlor.


Handmålad i akryl, grå/silver. 70 x 100 cm. Se den och fler tavlor på wallcandysweden.se


Mina tavlor har fått en del uppmärksamhet via bloggen och det känns väldigt roligt.  Så i höstas bestämde jag mig för att organisera upp mitt måleri, fixa en ateljé och ta itu med en del beställningar som kommit in. På hemsidan finns det både detaljbilder på tavlorna och miljöbilder när tavlorna är på plats hos beställaren.


Ett litet färgglatt collage.

Jakten på den unika tavlan

Det hela började med att jag själv var på jakt efter en unik tavla att hänga på väggen ovanför soffan. Tavlan skulle uppfylla flera kriterier, den skulle vara stor, ha en viss färgsättning och vara "one-of-a-kind".


Det var med denna det hela började!


Tavlan skulle passa in i mitt hem där alla detaljer är noggrant utvalda och där jag lägger stor vikt på helhetskänslan. Det visade sig vara omöjligt att hitta en sådan tavla. Så jag bestämde mig för att damma av mitt gamla målarintresse och måla en egen.


Som ett hav med kobbar och skär. Eller helt enkelt en blå tavla. Betraktaren väljer.

Om tavlorna

Alla tavlor är målade i akryl på linneduk uppspända på en 4 cm djup galleriram. Formaten varierar från 30 x 30 upp till  100 x 150 cm. Tavlorna behöver inte ramas in, jag målar även på den breda kanten vilket jag tycker ger en härlig helhetskänsla.Turkost i tjocka lager. Fler detaljbilder finns på hemsidan.

Beställ en egen tavla eller besök mig

Vill du ha en tavla målad just för dig i dina favoritfärger och i en speciell storlek?  Eller vill du komma till min ateljé och se tavlorna innan du köper? Mejla mig på info@wallcandysweden.se så bestämmer vi något.


Den här maffiga tavlan är en specialbeställning. Läs mer om Tiinas tavla på wallcandysweden.se

Ränderna går aldrig ur en gammal loppistoka...

Mitt intresse för tyska vaser från 60- och 70-talen och roliga loppisfynd håller i sig, det verkar aldrig bli tråkigt! Så på sidan hittar du också schyssta handplockade retroprylar. Placera en grym tysk vas på vilket trist köksbord som helst och vips, så har du lite mer glädje i vardagen!


Härlig vintage i en salig blandning! Spana in godingarna på wallcandysweden.se

Varmt välkommen!
Hälsningar Maria

P.S. Jag finns också på instagram: #wallcandysweden
1 kommentar:

Simon Durochefort sa...

Vi är en finansiell institution, vi lånar ut till individer och företag i ekonomiska svårigheter.
Alla individer eller företag som kan respektera våra klausuler kan kontakta oss direkt via e-post för att dra nytta av vår ekonomiska hjälp.
Våra lånevillkor är enkla och väl definierade.
Med betydande kapital under vårt bälte är vi bäst att hjälpa dig och hjälpa dig att lösa alla dina problem. Tidsfristerna fastställs enligt våra kunders månatliga budget för att underlätta återbetalningen.
Om du har projekt att förverkliga eller om du är i ekonomiska svårigheter kan du kontakta oss via e-post utan ytterligare försening. Med en ränta på 3% hjälper vi individer från 20.000 till 50.000.000 KR. Och vi informerar företagen samtidigt om att kursen inte förändras.
Kontakta oss via e-post om du behöver ett lån.

E-post: simondurochefort@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...