lördag 24 mars 2012

Massor av nya fynd!


Det har funnits väldigt lite tid för att blogga de senaste veckorna, men det har inte stoppat mig från att loppisfynda. En snabb sväng inom det ena loppisstället efter det andra har jag allt hunnit med på väg hem från jobbet, ibland med barnen i släptåg. En liten muta här och en liten muta där och vips, så befinner vi oss på Emmaus eller Smyrna en helt vanlig måndagkväll. Min stora grabb visar ett  mycket hälsosamt intresse för loppisar redan som 8-åring. Det kommer att gå bra för den pöjken!


Pressglas från Glimma är något som jag har börjat samla på och jag har tokfyndat de senaste helgerna. Skålen på fot är tyvärr inte Glimma, men den är så fin att den var självklar för 15 kronor. Tyvärr saknas locket till den lilla skålen till vänster men den är fin ändå. Sockerskålen köpte jag idag liksom den gröna skålen och vasen. Jag vände skålen upp och ner för att visa hur fin den är undertill. Två kronor kostade den :-)  Samlingen har faktiskt blivit ganska stor och jag ska försöka göra ett inlägg med alla mina fina mjölkglasfynd lite längre fram.
Naturligtvis har min samling av tyska vaser också utökats och dessa två mycket snygga blåa vaser inköptes idag.I förra veckan flyttade två små svampvaser in, visst är de läckra? Nu saknar jag bara de stora vaserna för att få en komplett svampfamilj.
På kvällarna tittar min kära make på tv och jag tittar på vaser. Detta är vyn från min soffa :-) Alla är nöjda och glada!


Den turkosa vasen är en Carstens Tönnieshof med mönster Manilla. Visst är den läcker?

 

Denna gråa skönhet köpte jag igår och se, grå mönstrad sida med turkos insida. Klart att den är given på snygghyllan i vardagsrummet!

Ha en härlig kväll kära vänner, i morgon ska det piffas på uteplatsen och det är dessutom dags för bloggutmaning: Snyggaste retrolamporna.
På återseende!

Kram Maria

3 kommentarer:

Emma sa...

Vilka fynd! Grattis! :)

Lena sa...

Läckra fynd du har gjort! (Du har väl varit på Reningsborg antar jag:)). Den turkos vasen har jag en mindre modell av och jag gillar den jätte mycket! Ja visst är det härligt att greja ute nu när våren ger sej till känna. Ha det jätte gott! Kram

Lilladockan sa...

Fina fynd, som alltid! Den gröna skålen tilltalade mig, likaså den turkosa vasen.

Självklart måste vi ta den där loppisrundan. Kommande två helger är jag upptagen. Men efter det kanske vi kan styra upp något? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...