fredag 1 juni 2012

Loppisfyllt utekök


Förra sommaren byggde vi ett utekök. Och nu har jag pimpat det. Eller rättare sagt proppat det! Hyllorna fick vi upp i helgen och gissa om jag frossade loss med pynt och piff!


Jag hade varit på jakt ett tag efter ett väggskåp av något slag. Tanken var att förvara glas och porslin och lite annat smått och gott som man kan tänkas behöva i ett utekök. Tyvärr så hittade jag inte något som jag tycker har funkat. Men så sprang jag på dessa svart/grå lådor i 3-pack på Rusta för 179 kronor.


Upp med dem på väggen trots att klockan var 21.30 och Eurovision var i full gång. Min man trodde jag var galen, men är man piff-sugen så...  Okej, det blir dammigt och skitigt, men att stå och diska utomhus är för mig en ren och skär fröjd. Jag är nöjd med slutresultatet det är ju bara att bygga på med fler lådor om utrymmet tar slut :-)


Denna engelska bricka är en av två i samma serie som jag loppisfyndat. Den passar fint ute.Inomhus är jag lite mer sober och diskret i min stil, men utomhus ja, då ger jag järnet med blommönstrat och knallfärgat. Det känns härligt!Och snart kommer pionerna igång... då gör det nästan ont att gå in från trädgården på kvällarna.

Ha det gott kära bloggläsare,
i morgon blir det loppisrunda!

Kram Maria


7 kommentarer:

Maria på tid och rum i Årsta sa...

Jag smäller av!!!

Galet mysigt :)

Clinen sa...

Wow! Supersnyggt =)

Helena Högberg sa...

Vilken kul ide! Det passade riktigt bra!

polkadotpeticoat sa...

What a sweet vignette of treasures....I spy some beautiful things!

Jessica sa...

Såååå fint. De är jättekul och inspirerande att smyga in på din blogg och njuta...

Fröken Andrahand sa...

Hej!
Det känns som att jag äntligen hittat någon som har precis samma intresse som jag själv.

Jättehärlig blogg verkligen!

Jag önskar jag hade trädgård men jag får nöja mig med inomhusväxter och balkongen.

Har du några tips på vad man kan göra med balkongen på hösten? Just nu är det inga växter alls, bara ett bord och två stolar. Jag skulle vilja ha en höstig balkong =)

kram fröken andrahand

Anonym sa...

Vilken härlig blogg och vilka fina fynd du gör!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...