lördag 14 april 2012

Somriga inköpFör några veckor sedan var jag i Köpenhamn på en weekendtripp. Eftersom jag de senaste månaderna nästan uteslutande bara har gått på loppisar och köpt gamla prylar, så hade jag ett uppdämt behov av att plöja butiker som saluför nya saker. Att det dessutom var svinkallt i den danska huvudstaden påverkade ju frekvensen butiksbesöken ganska mycket. Om man säger så.
Inköpen till hemmet blev två fina gästhanddukar, ett kuddfodral till utesoffan och en härlig duk. Den gröna skålen på bilden är från Glimma Glasbruk och inköptes för ett par veckor sedan för det klassiska loppispriset 2 kronor. Den vita sockerskålen är från Glimma och den kostade 30 kronor. Helt okej det med.Nu längtar jag till somamarens sol och värme. På den här duken kommer semesterns måltider att smaka extra gott. Det är jag helt säker på.
Två små påskharar fick också följa med hem. De står fortfarande framme även om påsken är slut för de är ju så söta. Och de innehåller inte choklad. Kanske är det just därför de är kvar...Jag samlar på kivi-lyktor. Har säkert 100 stycken i vardagsrumsfönstret...


...och nu har jag tre fina tvålar också! Inköpta för 10 kr styck hos Söstrerne Grene.
En underbar affär!

Må gott!

Kram Maria


3 kommentarer:

Gila sa...

Har hört så mycket om Systrarna Grene att jag snart måste dra till Danmark...alla hyllar butiken :-)

Allt det gamla goda sa...

gillade den turkosa lilla skålen, och vilket bra pris - 2 kr!

TUSEN VASER sa...

Låter kontinentalt och härligt med Köpenhamn, trots kylan. Ja, ibland behöver man balansera upp alla loppisbesöken med några nya inköp det görs ju väldigt mycket nytt som är snyggt. Duken med fjärilarna t ex. Ha det gott!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...