söndag 22 april 2012

Det har varit en kreativ helg...Efter en tids formsvacka har kreativiteten äntligen börjat flöda igen och jag har tagit tag i en tavelbeställning som har plågat mitt samvete ett tag. Två tavlor har det hittills blivit men några kvarstår innan jag kan packa ner målarprylarna för den här gången.

Företaget som har beställt tavlorna har en grön logotype och även deras kontor går lite i grönt, så grönt fick det bli. 


Magnolia och en tysk vas....funkar för mig :-) Tavlan är 70 x 140 cm.
Jag gillar att måla stora tavlor med struktur och jag lägger ner extra mycket tid på underarbetet. Strukturen tycker jag ger en väldigt fin effekt, särskilt om tavlan är belyst.Vas Scheurich Amsterdam decor i mörkgrönt.
Det fick bli en i grönt och vitt också. 120 x 100 cm.

Mulet ute...uselt fotoljus...


 
Det blev faktiskt inga loppisfynd i helgen även om jag tog en liten titt på Lions, jag har rätt fullt i skåpen efter en hel vinters hamstrande.Dessutom går jag och grunnar på att göra om här hemma och innan jag vet hur jag ska göra så ligger jag lågt med nya pryttlar. För börjar jag i ena delen av huset och flytta runt prylar så brukar det innebära att jag snart har en otrolig röra överallt...

Må gott,
kram Maria

P.S Kolla gärna in mina andra tavlor här.


7 kommentarer:

Gila sa...

Fantastiska tavlor! Så snygga! Fortsätt måla!!!

Anonym sa...

otroligt läckra tavlor! Har alltid önskat jag kunde måla. Mitt "måleri" har istället blivit att väva trasmattor. Ska väva mej en ny köksmatta 5,25 m i vitt med ljusa inslag. Din tavla inspirerade till att sätta in grönt, blågrönt och aningen orange.
Kerstin

La mômes Old fashioned sa...

Jättefina tavlor!!!!

trillivippa sa...

Supersnygga tavlor! Dels så var jag vansinnigt förtjust i färgen på de här - och sen gillar jag de abstrakta "motiven" och strukturen i färgen. Tjusigt!

Allt det gamla goda sa...

vad vackra tavlor! jag skulle inte själv ha just den stilen på väggen.. men efter att ha sett dem kanske jag har ändrat mig! de färgsätter ju verkligen rummet åt en, man behöver kanske inte så mycket mer..

TUSEN VASER sa...

Vilka tavlor, vilken talang du är!

polkadotpeticoat sa...

This is utterly stunning in such a simple way.....You have an amazing eye.....I would love to shop with you!!
Happy weekend!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...