lördag 5 maj 2012

Med naturen inpå knutarnaVi bor ju väldigt nära stan, men ändå naturnära med en härlig liten skog precis bredvid huset. Varje kväll får vi en fin hoande godnattsång in genom vårt öppna sovrumsfönster.
För vi har en riktigt maffig uggla som granne.Nej, grannen ser förmodligen inte ut så här men visst är det där med ugglor rätt fascinerande?
Jag har köpt tyg med olika djurtryck som jag har sytt kuddar av. Jag har visat dem tidigare, fast nu har det blivit tillökning :-)


Tavlor från min favorit konstnär Roy Lindqvist och tysk keramik.

Vi har naturligtvis även rådjur intill husknuten. Trevligt och gulligt ända tills jag hittar mina tulpaner nertuggade och bortom allt hopp. Då byts den romantiska blicken ut mot något heeeelt annat, nämnligen den där blicken som både barn och make flyr fältet för... När vi var nyinflyttade så var jag helt övertygad om att det försiggick märkliga saker uppe i vår skog vid mörkrets inbrott. Ända till jag insåg att det var rådjurskiden som skrek...
Nytillskottet är ett tyg med en otroligt fin slända. I ljust grått, blått och lila kommer den att bli jättefin i soffan. Eller på uteplatsen. Tygbitarna har jag köpt på Stof & Stil för 35 kr styck. De har även postorder och gillar du att sy så bara måste du kolla in deras hemsida.Jag har köpt stuvbitar till baksidan, i detta fallet mörkt grå manchester. Varje kudde kostade väl allt som allt 70 kronor. Det tycker jag är helt okej för en egen liten djurpark :-)

Ha det så gott kära bloggläsare!

Kram Maria

5 kommentarer:

B-M sa...

Läckert! får ta fram symaskinen för jag behöver absolut fler fräcka kuddar jag också.

Klara sa...

Uggle-kudden var jättefin! Tycker alltid ugglor ser så kloka och fina ut.

TUSEN VASER sa...

Åh, vad härligt att ha uggorna in på knuten. Min moster har ett bo i trädgården och ibland kan man se dem. Så fina, men en kudde skulle jag inte ha något emot. Jätteläcker

Ann-Charlotte sa...

Åh, vilka härliga kuddar!

Ann-Charlotte sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...