måndag 28 maj 2012

Äntligen regn!


Men, hur tänker jag nu? Vaddå regn? Jovisst du läste rätt för här i Göteborg har vi haft en dryg vecka med kanonfint väder, 25-30 grader varmt och det har bara varit helt underbart härligt.


 
 För när det är så fint väder så är det två saker som är väldigt svårt att ta tag i. Det ena är naturligtvis besöken på gymet vilket känns helt horribelt tråkigt när det vankas grill, vin och härligt umgänge. Det andra är att sitta inne framför datorn på kvällarna.



Och loppisfynden då? Nä, inte ens loppande har jag ägnat mig åt så inga nya inköp den senaste tiden heller. Helt plötsligt är det liksom sommarklänningarna och de härliga sommarskorna som lockar mer än porslinsfynd i unkna varma källare...



Så alla  ni som undrat var jag hållit hus den senaste tiden...ja här jag jag legat och sippat saft. Och det superfina soffbordet fick jag i mors-dag present. Det vill man gärna fika på.




Trädgården fullkomligt exploderar...




Krukorna fylls med härliga färger...





Dags att gå in och dammsuga? Nix, skulle inte tro det:-)




Åka till gymet?




Nä, fikar med hemmagjord rabarberpaj istället.

Himla tur att det kommer regn så det bli ordning på torpet igen :-)

Kraaaam Maria


6 kommentarer:

Lilladockan sa...

Herre guuuuud så fint du har det! :)

Jag har faktiskt varit likadan på senaste. Insett att jag behöver sommarkläder/skor. Sprungit på stan i jakt på detta. Hann med lite loppis i lördags, men sedan lockade det mer att ligga på balkongen och "bara" läsa en bok. Hur skönt som helst!

Vi får se vart jag beger mig på lördag, vad har du för ställen i sikte? :)

Skjerstad sa...

Jeg NYTER bildene fra din hage !!!!
Deilig å flytte ut nå som det er så fint :)

Klem fra Janne

Jessica sa...

Sommarfint och ljuvligt. Känner igen mig exakt i din berättelse. Jag älskar sol. Men jag älskar också regn. För det innehåller mer kreativiet bland soltimmarna.

Helena Högberg sa...

Vilken vacker trädgård/altan du har!Man blir lite avundsjuk där man sitter i sin lägenhet. Här skulle det faktiskt också behövas lite regn :)

Lisette sa...

SÅ härliga bilder, och jag bara älskar din altan med soffan!
Förstår att du inte fått något gjort, det hade minsann inte jag heller :)

Gilla Yoga sa...

Jag kan hålla med dig... Helt plötsligt blev det legitimt igen att fixa inomhus istället för ute. Men det får inte vara regn och kyla för länge =)

Verkligen snygg altan!!!
Kram Linda

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...