onsdag 18 januari 2012

Kolla vad som kom på posten

Jag har under julen startat igång med Tradera igen. Det är naturligtvis jättekul men det är så himla svårt att inte shoppa loss när det är så lättillgänligt. Det blir ju som ett beroende när man lägger upp spännande prylar i minneslistan och när de dyker rupp i mejlen, ja då är det svårt att inte lägga ett bud. Dessutom brukar den jäkla frakten bli så dyr att det nästan inte lönar sig att ropa hem något. Men det finns en del godbitar som jag inte motstå trots dyr frakt...


De här vaserna i samma serie ropade jag in för en liten slant och de är kanske inte så snygga var för sig, men tillsammans blir det läckert. Det blir ytterligare tre bruna vaser till samlingen men jag tycker liksom att det blir fräckt när man tar en icke-färgsnygg vas och petar i en riktigt snygg och färgstark blomma. Och det är precis den mixen som jag gillar.
 Dom snackar bara tyska och är tillverkade av VEB Haldensleben. Ganska ovanliga med svart  grundfärg. Eftertraktade... :-)


Häftigt mönster.
Ja, några gula smörblommor hade funkat. Fast dom får vi vänta på ett tag till.


I min enorma bokhylla kommer de att få fint sällskap när det är dags för omstyling. Jag har ytterligare en supersnygg och spännande vas på ingång från Tradera. Jag återkommer så snart den dyker upp på posten. Den kommer att bli flaggskeppet i samlingen. Antingen älskar eller hatar man den och det är väl härligt när saker berör?


Ha det gott bästa bloggläsare, kommentera gärna,
jag tycker det är så roligt!
Kram Maria


6 kommentarer:

Jenny Bäckström sa...

Härligt rustika vaser, som precis som du säger gör sig bra i grupp!

Ulrika på Leta Retro sa...

Håller med dig. Det är kul med saker som väcker känslor hos folk! Faller alltid pladask för sådana saker.

Skjerstad sa...

Så utrolig flott det mønstret på de vasene var :) Og ekstra kult er det når man finner flere i samme mønster ! Digger dem Maria , du er RÅ på vaser ;)

Klem fra Janne

Ann-Charlotte sa...

Jättesnygga vaser! De kan få flytta hem till mej!

Skjerstad sa...

Hei igjen Maria :)

Ville bare fortelle deg , at den hvite vasen jeg kjøpte i dag .
Minte meg sånn om deg ;) Jeg måtte bare ha den !

God helg :)
Klem fra Janne

Anonym sa...

Hej! Hittade din blogg av en tillfällighet idag. Kul att se de bruna, tyska vaserna, jag har själv den lilla och har funderat på vad jag ska göra med den - lite sällskap kanske vore bra! Och loppislamporna, suck! Har en ljusstake efter liknande modell - också helt underbar. Och en massa andra fina bilder på vaser etc, kommer absolut att följa din blogg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...