lördag 21 januari 2012

Vad har du i din Stringhylla?

Jag hakar på Butikretro och visar vad jag har i mina stringhyllor!

Jag ärvde ett gäng stringhyllor efter min morfar för ganska många år sedan. En av dem var i en ouppackad originalkartong med hyllplanen fortfarande packade i silkespapper, medan några var rätt hårt åtgågna.

Vissa är röda, bruna och vita, djupa och grunda. 
Hyllorna har fört en ganska trist tillvaro på vinden under några år eftersom jag inte tyckte att de passade så bra in i vårt då minimalistiska hem. Men i samband med att vi renoverade barnens rum i somras så har vi satt upp dem där. Och jag är såklart jättenöjd!“Watch your mouth kid, or you’ll find yourself floating home.”

Passar bra till badrumsspegeln från 70-talet som huserar PEZ-samlingen.
Ha en riktigt härlig lördagkväll kära bloggläsare!
Kram Maria


3 kommentarer:

La mômes Old fashioned sa...

Är de röda ommålade, eller fanns det röda i originalutförande? Jag har svarta som har varit min mormor och morfars, och de var helt klart svarta från början också eftersom etiketten satt kvar på hyllplanen. (nu är etiketterna bortskavda efter nästa 20 år i min ägo)

Maria sa...

Nä, det är vi som har spraymålat en del av hyllan. Ibland är det svårt att bli klar med projekten...

Allt det gamla goda sa...

det blev ju fint i barnrummet/barnrummen med stringhyllorna där! dessa designklassiker förtjänar inte att vara nerpackade och undanlagda, upp på väggen med dem! :)
jag visade ju alldeles nyss min enda stringhylla, i inlägget som heter "dansade ut julen" så det blir nog inget separat inlägg från mig. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...